ORDU / ALTINORDU - Gerce Şehit Bülent Demirkaya İlkokulu

Mrt

Beslenme Dostu Okul projesi kapsamında yıllık plan dahilinde etkinliklerimiz sürüyor. Bugün öğrencilerimiz beslenme saatinde kendi sınıflarıyla kahvaltı yaparken 4/A sınıfımız da öğretmenleri kontrolünde dere kenarında kahvaltı etkinliğini gerçekleştirdi. Öğrencilerin evlerinden getirdikleri doğal ürünlerin yer aldığı kahvaltı etkinliğinde öğretmenlerimiz tarafından kahvaltının önemine vurgu yapıldı. Bu güzel etkinlikte emeği geçen velilerimiz ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

"Yemek yemek üstüne ne düşünürsünüz bilmem

Ama kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı."    Cemal SÜREYA

Kas

Okulumuzda, Altınordu Rehberlik ve Araştırma Merkezinden gelen 3 Rehber Öğretmen tarafından rehberlik çalışmaları yapıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 81. yıl dönümü münasebetiyle öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından 10 Kasım Panosu oluşturuldu. Öğretmen ve öğrencilerimize bu güzel pano için teşekkür ediyoruz.

ÖZLEDİK ATAM ...

Kas

8 Kasım Cuma günü saat 10.00'da Erenli Mahallesinde gerçekleştireceğimiz Okul-Veli buluşması davetiyelerimizi hazırlayarak velilerimize gönderdik. Toplantıya Altınordu Rehberlik ve Araştırma Merkezinden rehber öğretmenlerimiz de katılacaktır. Toplantı Erenli Mahallesi Camiinin altındaki "Köy Yemekhanesi"nde yapılacaktır.

Tüm velilerimiz davetlidir.