ORDU / ALTINORDU - Gerce Şehit Bülent Demirkaya İlkokulu

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında " Bilen Oturur " etkinliği düzenlendi. Öğrencilerimiz anlamını bilmedikleri birçok kelimeyi eğlenerek öğrendiler.

Ara

Okulumuzda servis denetimleri yapılmış olup, gerekli hususlar üzerinde durulmuştur. Trafik kurallarıyla ilgili öğrencilerimize Jandarma Teşkilatı tarafından seminer de verilmiştir.

Jandarma Teşkilatına teşekkürü bir borç biliriz.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığımızca yürütülen "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında panomuzu hazırlamış bulunmaktayız.

Kas

Okulumuz öğretmenleriyle Cumhuriyet Mahallesi'ne veli ziyaretimizi yapmış bulunmaktayız.

Kas

Okulumuz öğretmenlerinden Cemile AVCI öğrencilerimize " Sıfır Atık Neden Önemlidir?" adlı seminer düzenledi.

Kas

Projemizin çalışmaları devam ediyor, okul tanıtım videomuzu da hazırladık.

Kas

''Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseridir.''

M.Kemal ATATÜRK

Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun, İYİ Kİ ÖĞRETMENİZ...

Kas

Çağının en önemli insanı, bizlere cumhuriyeti, özgürlüğü ve bu vatanı armağan eden Ulu Önder MUSTAFA KEMAL  ATATÜRK'ü her yıl olduğu gibi bu 10 Kasım'da da unutmadık, unutmayacağız.

TERS YÜZ ( INSIDE OUT )

Okulumuz öğretmenlerinden Kader HAL'in yürütmüş olduğu projemiz 1 Romanya, 10 Türk olmak üzere toplam 11 ortaklı ve (4-14) yaş grubunu içeren Türkçe-İngilizce uluslararası bir ESEP eTwinning projesidir. Projedeki amaç Özel Eğitim, Anaokulu, İlkokul ve Ortaöğretim kademesindeki öğrencilerin Görsel- İşitsel-Psikomotor beceri- Kinestetik öğrenme yöntem ve tekniklerini kullanarak öğrencilerin sağ ve sol beyinlerini geliştirici egzersizler yaptırmaktır. Logo ve afiş çalışmalarımız tamamlanmış olup proje süreci devam etmektedir.

Kas

10 Kasım hazırlıkları bütün hızıyla devam ediyor! "Mustafa Kemaller ölmez, rahat uyu paşam." diyerek tüm öğrencilerle "Atatürk Silüeti" hazırladık.

Kas

8 Kasım 1998 yılında kurulan LÖSEV, tüm lösemili çocukları maddi ve manevi tüm imkanlarıyla kucaklayıp onlara hayat verirken toplum bilincinin bu hastalığa karşı üst seviyelerde olması gerektiğini öngörerek tüm Türkiye'ye Lösemili Çocuklar Haftasını armağan etti. Biz de bilekliklerimizle onların yanında olduğumuzu gösterdik.

Kas

Kızılay Haftası programı kapsamında öğrencilere şiir, yazı okutulup, videolar izletilerek Kızılayın önemi vurgulandı.

Mrt

Okulumuza yardımseverlerin desteğiyle Atatürk büstü ile okul duvarına 3 metrelik Atatürk ve Türk Bayrağı temalı Türkiye haritası yaptırdık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor; şükranlarımızı sunuyoruz.